sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Viikko tekemättä mitään

Hohhhoijaa.

Se on taas sitten sunnuntai ja taas on tullut todettua, ettei allekirjoittanut ole tällä viikolla tehnyt mitään luovaa. Ilmeisesti kun tuolla työmaalla on viettänyt tavallista enemmän aikaa, niin sitä huomaa päivän päätyttyä olevan niin poikki, ettei tule edes mieleenkään tehdä jotakin, vaan menee suoraan nukkumaan. (Ei ihan kirjaimellisesti, mutta aivot ovat jokseenkin vegetatiivisessa tilassa, että kai sitä voisi kutsua nukkumiseksi.)

Pari asiaa tässä viikon aikana on juolahtanut mieleeni. Tässä on tullut pientä inspiraatiota lyriikan kirjoittamiselle. Kuitenkin en pidä itseäni kovin ihmeelisenä sanaseppona, joten pääsääntöisesti omat kappaleet ovat olleet instrumentaaleja. Onkohan tämä vähän aikaa sitten alkanut kirjoitteluharrastus syypäänä siihen, että se on aiheuttanut itselleni tälläisiä ajatuksia? Sen kun tietäisi, edellisestä tekstistä on jo aikaa. Jokatapauksessa mitään konkreettista ei ole tapahtunut, pientä ajatustyötä vaan.

Toinen juttu on sitten tämän blogisivuston kehittämissuunitelmat. Pitäisi laittaa tähän omaa naamakuvaa ja muutenkin säätää värkkäillä tätä sivustoa omannäköiseksi. No hiljaa hyvä tulee ja ei yritä heti tehdä ihan kaikkea. Pitääkin huomenna etsiä asianmukaista kirjallisuutta bloggaamisesta kirjastosta.

Joulu tulee kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti