maanantai 1. helmikuuta 2016

Helmikuu

Flunssa jatkuu, mutta yritän kirjoittaa siitä huolimatta, hitaasti tosin.

Viime kuukausi oli yllättävän tehokas. Kirjoitin melkein joka päivä jotakin, poislukien kolme loppukuun päivää, jolloin sairastuin. Se oli oikea päätös olla kirjoittamatta. Sairaus oli kyllä ihmeellinen luovuuden tappaja. Eilenkin yritin kirjoittaa jotakin ja se jäi yhden lauseen tasolle.

Pari pidempää postaustakin tuli tehtyä. Merkittävin taisi olla David Bowie-artikkeli, josta menin möläyttämään Facebookiin ja Twitteriin ja sivulla kävijöitä riitti. Palautettakin tuli siitä postauksesta ihan kivasti. Kokonaista kaksi kappaletta. Samalla upotin postaukseen ensimmäistä kertaa videomateriaalia.

Ja sitten oli se mielenkiintoinen projekti, kun tuli hankittua yli 30 teknomusiikki-cd-singleä. Joitakin olen kuunnellut myöhemmin toistamiseen ja joku musiikkivideokin tuli siinä sitten katsottua.

Musiikin tekemisen saralla sain aikaan pari biisikehitelmää. Kuuntelin niitä hiljattain ja tulin siihen tulokseen, että niitä pitää työstää vielä paljonkin - ei niitä voi julkaista ihan tuollaisenaan.

Oman murheensa tähän soppaan toi sitten se tietokoneen kovalevy, joka päätti hajota. Tämä oli varmaan vaikuttamassa siihen, että loppukuussa en tehnyt mitään musiikinkaltaista. Jotenkin sitä vain osasi aavistaa, mitä oli tapahtumassa.

No nyt on helmikuu ja sen kyllä huomaa. Iltapävälehdenkin mukaan koko kuukauden sää näyttää olevan tasaista nollan molemmin puolella poukkoilua. Kuukausi on onneksi lyhyt. Vain 28 29 päivää. (Kuiva vitsi.)

Suunitelmassani on kehittää lisää tätä blogia. Ulkoasun kehittäminen on käynyt mielessäni. Ja pari juttuaihettakin on pyörinyt päässäni. Ne kuitenkin vaativat vähän perusteellisempaa tutkimusta ja sairaana ei semmoisia vielä jaksa.

Luultavasti vielä tällä viikolla en kirjoittele ihan joka päivä. Ellei ihan jotain erityistä tule mieleen. Nyt lepään.

Update: Helmikuussa on 29 päivää tänä vuonna, ei 28. Tyhmä minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti