sunnuntai 13. elokuuta 2017

Korjaaminen sallittu

Viikkokatsausta taas.

Maanantaina kirjoittelin kolmannentoista kappaleen toisen säkeistön tekstit koneeseeni. Kappaleessa näyttää olevan aika paljon tekstiä, reilusti yli toistasataa sanaa. Kirjoitin viimeisen säkeistön valmiiksi eilen lauantaina. En ole ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta tekstiä voi aina korjailla niin kauan kun sitä ei ole julkaistu. Mutta toistaiseksi jätän tämän kappaleen siihen asti lepäämään, kunnes aion äänittää siitä demoversion.

Neljästoista kappale on myöskin hyvin tekstisisältöinen biisi. Tiistaina 'runoilin' ensimmäisen säkeistön ja kertsin lyriikat suhteellisen lopulliseen muotoon. Ja tänään sunnuntaina jatkoin tämän kappaleessa toisen säkeistön parissa. Tämä kappale vaikuttaa sittenkin aika hauskalta. Harvoin saa käyttää rock'n'roll ja pest control riimiyhdistelmää.

Keskiviikkona aloitin kappale numero 15 tekstien tekemisen. Puolet ekasta säkeistöstä tuli tehtyä. Ja kertosäekin tuli kirjoiteltua siinä samassa. Urheilulinjoilla ollaan vielä.

Torstaina otin biisivarastosta esiin kuudennentoista kappaleen. Tämäkin, kuten edellämainitut biisit, oli aloitettu helmikuussa. Tästä tulee erittäin simppeli biisi. Vähän bluesahtava ehkä. Sisältänee paljon kitarasooloilua. Itselläni ei ole harmaintakaan aavistusta siitä, mistä biisi kertoo.

Perjantaina oli perinteiseen tapaan uuden kappaleen kehittelyä. 59. tällä kertaa. Mielenkiintoista. Kertosäkeessäkin käytän jopa Abmaj9-sointua. Saa sitten myöhemmin arvailla, mitä ihmettä sitä tuli ajateltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti