sunnuntai 6. elokuuta 2017

Pientä ympyrää

Okei, tässä tulisi tällä kertaa pientä koostetta, mitä olen tehnyt tällä viikolla.

Maanantaina sain kirjoitettua kappaleen numero 12 tekstit melkein valmiiksi. Niitä kuitenkin piti sulatella vielä, joten jätin tämän biisin vielä muhimaan.

Myöhemmin viikolla päähäni välähti, miten kolmas säkeistö edellämainitusta kappaleesta tulisi toimimaan. Siinä olisi täysin erilainen laulumelodia kuin ensimmäisessä ja toisessa säkeistössä. Tänään palasin tähän aiheeseen. Kolmas ja puolet toisesta säkeistöstä menivät täysin uusiksi. Mutta valmista tuli.

Tiistaina oli vuorossa 13. biisi. Kirjoitin ensimmäisen säkeistön ja choruksen sisään. Mielenkiintoinen kappale. Kertonee aika epätoivoisesta hahmosta.

Keskiviikkona luonnosteluja biisiin 14. Jollain tavalla biisin työnimi kummittelee luonnoksissa. Idea vaikuttaa typerältä, mutta mitä siitä. Hämähäkkejä, just joo.

Torstai ja 15. Lisää luonnosteluja. Ei pälkähtänyt heti päähäni, mikä saattaisi olla biisini aihe. Sitten tuli yhtäkkiä mieleeni ajatus, että jos elämä olisikin vain pelkkää juoksemista pientä ympyrää. Urheiluako? Lontoossa näyttää olevan käynnissä yleisurheilun MM-kisat.

Perjantai ja perinteinen uuden biisin päivä. Numero 58. Yksinkertaista ja mukavaa soittelua pienillä koukuilla varustettuna. Jäi hyvä fiilis.

Lauantaina viimeistelin kymppikappaleen tekstit valmiiksi. Tekstiä meni roppakaupalla uusiksi, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen.

Kaksi valmista kappaletta. Ei hullumpi saavutus.

Ai niin, hankin MindNode-ohjelman. Että saisi ajatukset jotenkin kasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti